2006 yılından buyana Türk Demiryollarının serbestleşmesine yönelik yürütülen projelerin neredeyse tamamında, önemli görevlerde bulunmuş olan Tibet Seyhan, sektörün yeni yapısının belirlenmesine önemli katkılar sağlamıştır. Piri group ve Neti Danışmanlık şirketlerinin de kurucu ortağı olan Seyhan birçok AB ülkesindeki demiryolu sistemlerini inceleme şansına sahip olmuştur. Yürüttüğü projelerde Türkiye demiryolu sektördeki bütün paydaşlarla yakından çalışmış ve sektörün bir bütün olarak gelişebilmesi için gerekli kural ve mevzuatların oluşturulması çalışmalarında yer almıştır. Seyhan, Türkiye’de demiryolu sistemlerinin belgelendirilmesine yönelik olarak onaylanmış kuruluşlar ile birlikte çalışarak (karşılıklı işletilebilirlik teknik şartnamesi) kuralları kapsamında cer, altyapı, YHT, yük vagonu ve ECM sertifikasyon projelerini başarıyla tamamlamıştır. Tibet Seyhan, Demiryolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, TCDD, TCDD Taşımacılık AŞ, özel sektör taşımacılık firmaları, ve CER aracı üreticilerine ihtiyaç duydukları konularda danışmanlık vermeye devam etmektedir.
Piri Group'un yönetici ortağı Sn. Nejat Doğan, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi'nden MBA derecesi almıştır. Marmara Üniversitesi, AB Enstitüsünde ekonomi dalında doktora çalışmaları hala devam etmektedir. Değer zinciri analizinde, toplam faktör verimlilik faaliyetlerinde, küme analizi ve pazar değerlendirme çalışmalarında geniş bir tecrübeye sahiptir. 20 yılı aşkın bir süredir BM kurumlarıyla çalışmaktadır. 5.5 yıl boyunca Dünya Bankası’nın finanse ettiği Özelleştirme Sosyal Destek Projesinde Ekip Liderliği (Toplam bütçe yaklaşık 800 milyon ABD Doları) görevini üstlenmiştir. İŞKUR'un ülke çapındaki ilk mesleki eğitim faaliyetleri bu proje süresince geliştirilmiştir. Sn. Doğan ayrıca, Türkiye'nin ilk 12 inkübatörünün kurulmasında aktif rol almış, Türkiye'deki şirketlerin kurulmasına yönelik ilk ticari danışmanlık hizmetlerinin verilmesini organize etmiş ve İŞKUR ve KOSGEB hizmetlerinin PSSP proje bütçesinden tedarik edilmesini sağlamıştır. Dolayısıyla, işgücü konularında ülke ve bölge düzeyinde engin bilgiye sahiptir. Sn. Doğan aynı zamanda 10'u aşkın küme geliştirme çalışması yürütmüştür.
Almanya, İsviçre, Belçika ve Fransa’da demiryolu işlerinde çalışmış olan Sayın AHİ 2011 yılından beri Alman şirketinin Türkiye Bölge Müdürlüğünü yürütmüştür. Ayrıca onaylanmış kuruluşlarla birlikte çalışarak TSİ (karşılıklı işletilebilirlik teknik şartnamesi) kuralları kapsamında cer, altyapı, YHT, yük vagonu ve ECM sertifikasyon projelerini de yürütmekte olan Sayın AHİ, ayrıca iş güvenliği uzmanı, ISO 9001 kalite sistem denetçiliği yapmakta ve Demiryolu ile ilgili uluslararası makale ve kitap yayınlanmaktadır. İngiltere menşeli Railway Gazette Dergisinin Türkiye Editörlüğünü başarıyla yürüten Sayın Ahi, 2011 yılından bu yana “TCDD’nin Yeniden Yapılandırılması” kapsamında hem TCDD‘ye ve hem de „Kurumsal Kapasitenin Artırılması“ projesinde Demiryolu Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne eğitimler ve mevzuatlara katkı vermektedir. Ayrıca Dünya Bankası, AB projelerinde ve özel sektörün tanınmış firmalarında danışmanlık yapmayı sürdürmektedir.
5 yılı aşkın süredir ulaştırma uzmanı olarak görev yapan Efe MISIRLI, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Demiryolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, TCDD, Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi ve çeşitli yerli ve yabancı özel taşımacılık firmalarına çeşitli ulaştırma ve lojistik projelerinde danışmanlık yapmaktadır. Ulaştırma sektöründe, emniyet yönetim sistemi kurulumu, uygunluk değerlendirmesi, emniyet kritik meslekler, mesleki yeterlilikler, sınav ve belgelendirme merkezleri, karşılıklı işletilebilirlik, TSI sertifikasyonu, yolcu hakları, ilgili Türk ve AB mevzuatı ve Ulaştırma Sektöründe CBS uygulamaları konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Sedef Zağlıkılıç, 2013 yılında Bilkent ÜniversitesiSiyaset Bilimi Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur.Profesyonel yaşamına, 2015 yılında Piri Group bünyesinde Yönetim Danışmanı olarak başlamıştır. Bu süre içerisinde, Şanlıurfa İli Tekstil ve Hazırgiyim Kümelenmesi, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Ege Tohumculuk Kümelenmeleri için hazırlanan İhtiyaç Analizi Çalışmalarında ve Şanlıurfa GAP Hava Kargo Taşımacılığı Kapasite Artırımı Ön Fizibilite Raporunun hazırlanmasında uzman olarak görev almıştır. Sedef Zağlıkılıç, Avrupa Birliği, OECD, UNDP ve benzeri uluslararası örgütlerin finanse ettiği proje tekliflerinin hazırlanması konusunda geniş deneyim ve bilgiye sahiptir.Bununla birlikte, iş kümelerinin planlanmasında ve geliştirilmesinde de yetkinlik sahibidir. Sayın Zağlıkılıç, Argüden Yönetişim Akademisi’nin Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi ile birlikte organize ettiği “Kamuda İyi Yönetişim” Sertifika Programını 2016 yılının Kasım ayında başarıyla tamamlayıp uzmanlığını almıştır.
Mesleğe Dünya’nın en uzun 4.asma köprüsü olma niteliği taşıyan Osmangazi Köprüsü projesi ve farklı teknolojik altyapı projelerinde kalite kontrol mühendisliği ve şeflik görevleriyle başlayan Semih DEMİRKOPARAN, çalışmalarına demiryolu sektöründe devam etmiş olup, bu sektörde bilgi birikimi ve izlenimlerini artırarak Avrupa ve Türkiye demiryolu sektörü ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmiştir. Türkiye özel demiryolu sektöründe bir ilk niteliği taşıyan, TSI şartlarına uygun ilk yük vagonunun üretimi ve sertifikasyonu projesinin başarılmasında aktif rol almış ve bununla birlikte ECM sertifikasyonu projeleri, demiryoluna yönelik TÜBİTAK ve Kobi Arge projelerinde Proje Yürütücüsü olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda, farklı demiryolu araçları üreticilerinde Uluslararası Kaynak Mühendisliği görevlerinde bulunan DEMİRKOPARAN, TSI ve ECM sertifikasyon projeleri, Kalite ve Emniyet Yönetim Sistemi, Risk Analizleri, Demiryolu Uygulamaları Kalite Belgelendirmeleri, Kaynak Mühendisliği vb. birçok konuda, demiryolu sektörünün önemli firmalarında danışmanlık hizmetleri vermeye devam etmektedir.